Door middel van laser kunnen bepaalde huidaandoeningen efficiënt en niet-invasief worden behandeld.  Een laserstraal die op de huid wordt gericht, zal warmte genereren in de weefsels.  Door de juiste parameters te selecteren, kunnen we deze warmte selectief gebruiken om bv. bloedvaatjes of haarzakjes te vernietigen.  De omgevende weefsels worden gespaard, waardoor er weinig neveneffecten zijn.  Na de behandeling kan je vrijwel onmiddellijk terug aan de slag.  De behandeling is ook nagenoeg pijnloos.

Laser heeft zowel medische als esthetische toepassingen:

  • behandeling van huidveroudering: verwijderen van ouderdomsvlekjes en gesprongen adertjes, egalere textuur, behandelen van rimpeltjes, huidverstrakking
  • permanent ontharen
  • behandeling van ongewenste bloedvaatjes, spataders, couperose, angiomen
  • behandelen van littekens bv. na ongeval, acné, operatie
  • behandelen van pigmentvlekken bv. zwangerschapsmasker

Verschillende huidproblemen hebben een verschillende laserbehandeling nodig.  In Clinic12b hebben we meerdere types laser en IPL ter beschikking, zodat we elke patiënt deskundig de juiste behandeling kunnen aanbieden voor een optimaal resultaat.

Twijfelt u of u in aanmerking komt voor een laserbehandeling?  Uw plastisch chirurg kan u tijdens een vrijblijvend consult persoonlijk advies geven om de meest optimale resultaten te bekomen.

Afspraak maken

 

Comment