UZA.jpg
ZNA.jpg
AZ.jpg
hhart.jpg
jpf.jpg
UZA.jpg

UZA


SCROLL DOWN

UZA


Het Universitair Ziekenhuis Antwerpen (UZA) is een universitair centrum voor topklinische en klantvriendelijke patiëntenzorg, hoogwaardige academische opleiding en grensverleggend wetenschappelijk onderzoek met een belangrijke internationale dimensie.

Sinds de opening van het UZA in 1979 is de wetenschap sterk geëvolueerd. Dankzij de nieuwste ontwikkelingen op medisch vlak is het mogelijk om onze patiënten altijd beter en comfortabeler te verzorgen.

Als universitair centrum willen wij een vooraanstaande positie innemen in patiëntenzorg, wetenschappelijk onderzoek en opleiding. Ons doel? Erkend worden als innovatieve kwaliteitsorganisatie met een uitstekende reputatie, een krachtig netwerk en enthousiaste medewerkers.


www.uza.be

 

ZNA.jpg

ZNA


ZNA


Ziekenhuis Netwerk Antwerpen (ZNA) omvat in en rond Antwerpen 3 algemene en 6 gespecialiseerde ziekenhuizen. In 2007 werd de fusie gerealiseerd van alle ZNA instellingen en ontstond zo het grootste Belgische fusieziekenhuis dat circa 2.500 bedden telt. ZNA staat voor kwaliteitsvolle en toegankelijke zorg.
Met jaarlijks ruim 1 miljoen consultaties, labonderzoeken en medische beeldopnames en zo’n 75.000 opnames is ZNA de grootste zorgverstrekker in België. Op Europees niveau zit onze ziekenhuisgroep in de toptien.

ZNA Campus Middelheim is een sterk uitgebouwd ziekenhuis. Een dynamisch multidisciplinair team staat 24 u op 24 ter beschikking van de patiënt om hem een kwaliteitsvolle verzorging te verlenen. Ondersteunende diensten dragen bij tot de realisatie van een efficiënte dienstverlening.
Ingrepen kunnen uitgevoerd worden in alle campussen van ZNA.


www.zna.be

AZ.jpg

AZ Rivierenland


AZ Rivierenland


AZ Rivierenland is een jong en dynamisch ziekenhuis in volle groei. De kwalitatieve en efficiënte zorgverlening in een warme en familiale sfeer garandeert dat het belang van de patiënt steeds centraal staat. Gelegen tussen Antwerpen en Brussel is het via zijn centrale ligging vlot bereikbaar langs meerdere grote invalswegen.

www.azrivierenland.be

hhart.jpg

Heilig Hartziekenhuis Lier


Heilig Hartziekenhuis Lier


Het H.-Hartziekenhuis Lier is een algemeen ziekenhuis met regionale uitstraling. Het biedt een brede waaier van gespecialiseerde medische, medisch-technische en poliklinische diensten. Het streeft naar een geavanceerde zorg- en dienstverlening onder het motto een hart voor zorg.

www.hhzhlier.be

jpf.jpg

Jan Palfijn Merksem


Jan Palfijn Merksem


ZNA Jan Palfijn is een belangrijk algemeen ziekenhuis in het noorden van de stad Antwerpen. Het ziekenhuis is actief in zowat alle medische domeinen. ZNA Jan Palfijn biedt de meest diverse technische- en bloedonderzoeken. Je kan er onze specialisten raadplegen in de polikliniek, opgenomen worden in het ziekenhuis of een behandeling krijgen in het dagziekenhuis.

www.zna.be