Elk jaar op de derde woensdag van oktober wordt wereldwijd 'Breast Reconstruction Awareness Day' (BRA Day) georganiseerd. Deze internationale dag is gewijd aan het informeren van vrouwen die overwegen een borstreconstructie te ondergaan na gedeeltelijke of volledige borstamputatie.

Dit jaar slaan de plastisch chirurgen van alle Antwerpse borstklinieken de handen ineen om deel te nemen aan dit belangrijke initiatief. Na het succes van de virtuele edities van voorgaande jaren, is besloten om opnieuw een online evenement te organiseren, na een jaar van afwezigheid. Tijdens de ZOOM-webinar zullen vooraanstaande experts lezingen geven om alle aspecten van borstreconstructie te belichten. De avond wordt afgesloten met een open vragenronde, waarbij alle deelnemers vragen kunnen stellen.

Het beste nieuws is dat deze informatieve sessie gratis toegankelijk is voor iedereen die meer wilt weten over borstreconstructie. De Antwerp BRA Day 2023 zal plaatsvinden op woensdag 18 oktober 2023 om 19:30 uur via Zoom.

Noteer dit evenement alvast in uw agenda. Meer info om deel te nemen vind je op www.antwerpbraday.be